Wednesday, January 5, 2011

3D scan di vision college

Wednesday, January 5, 2011

video

Seperti yg dijanjikan, meh tgk 3D video baby ku yg sgt pemalu..hehehhe..ni paling best yg dapat amik sbb sepanjang tempoh scan tu tgn die sentiasa tutup muka belah kanan..doktor tu siap gerakkan2 perut aku nak suh bb alih tangan..sgt comel bile bb menguap..uwaa, mou sugu watashimo oyabaka ni naru ne..baru la aku paham perasaan org yg anggap anak die la yg paling comel kat dunia ni..hahhahhaa

Wat 3D scan ni kat vision college belakang baker's cottage area giant kecik kelana jaya..RM90 utk satu session..sape berminat boleh la tpon 03-78038300 ..jgn main walk in je sbb sentiasa fully book..aku pun tpon Nov 2010..januari 2011 baru dapat wat..

yg seronok wat 3D ni sbb leh tgk muka baby kite..mmg jelas la nampak..n satu perkara yg menakutkan baby buka mata kat dalam perut tu..kalo korang tgk betul2 babyku tgh buka mata tu..gi scan kali ni sorang2 je..nanka sabishi..Mr. N last minute tak dapat pegi sbb ade keje kat kedai..ditambah budak Uitm baru masuk ni, mmg sibuk la skang ni...

next entry nanti kite wat list utk newborn..tetiba cam cuak semalam bile Mr. N ckp lagi 2 bulan lebih je baby nak kua..ish..mampukah....


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...