Friday, February 18, 2011

35 weeks check up

Friday, February 18, 2011
Semalam gi check up kat DEMC..
  • berat badan ibunye mmg la naik kan...
  • berat baby pun naik dari 1.3kg ke 2.1 kg..ni dalam sebulan tau..doktor kata kire normal..
  • tekanan darah dan kencing normal..takde tanda2 darah tinggi atau kencing manis
  • yg tak bestnye satu je..BABY KU SONGSANG..bile masa la pulak kepala baby naik ke atas ni..last check up kat DEMC ngan Klinik Desa pun kepala kat bawah..masa balik kg kelate ari tu pun bidan check kat bawah..siap dah dok kat laluan lagi..ahad baru ni ( 13/Feb), mok su (mak kepada makcik Mr. N) check kepala bayi pun kat bawah..adui...risau dibuatnye..
  • ape perlu dibuat ??? banyakkan berdoa..tgh cari doa darul syifa untuk bayi songsang..sape ade sila kongsi k..
  • doktor kata tunggu sampai 37 minggu sbb bayi masih boleh berpusing sampai tempoh tu..
  • ruang dalam perut tu besar lagi kot yang boleh wat bayi berpusing..*sigh*
  • skang slalu cakap kat baby, pusing la balik yea..takmo kua ikut tingkap..sian kat mama ni..

1 comments:

ayu said...

tuty, slalu2 ckp dgn bby. i.allah dia dgr.. nti dia pusing r tu...t.cre

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...