Wednesday, March 16, 2011

Quick update

Wednesday, March 16, 2011
Ari ni adalah due date tp belum bersalin lagi...check up kat DEMC n diseluk tpkan xde sakit pun..org ckp kena seluk adalah sesuatu yg menyakitkan..alhamdulillah,lembut je dr norleen seperti biase la kan...jeng jeng jeng..1cm dilated..sib baik jalan dah buka kalo x,jenuh la nak menunggu...dr Kate mungkin Akan ade bleeding n lead to labor sign..

dr bagi masa sampai isnin depan..instinct kata baby insya Allah kua ari jumaat ni..suka Ati je kan tp mmg Dari last week dok pesan kat bb mcm tu..btw,td gi survey hospital sg buloh..hospital baru,staff pun ok je bile ditanye tp yg tak best suami xleh masuk kecuali normal n xde komplikasi..m,camne ni baby..nak la mr.N ade same masa deliver baby...

1 comments:

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...